Vin

ost och wii har kvällen bestått av. Mot sängen.


Trött

och tröttare kommer jag bli snart.

I morgon ska jag iväg och hämta förstoring på barnen och kanske kolla om man hittar något fint att sätta på sig.
På lördag blir det tjejkväll. Mysigt :-)

Kolik barn....

Vill man ibland byta bort mot andra bebisar. Inte för att jag vill byta bort Lea mot något annat barn. Men... Henns kolik.
Vid 21 sätter det igång och det finns inget stopp på henne. Stackars liten tjej. Hon verkar ha så ont. Känner mig så maktlös. Runt ett två på natten har hon lugnat ner sig. Inte många timmars sömn här inte. Väckarklockan ringer kl 6 så jag ska hinna få storebror till skolan. Vi är trötta här hemma nu. Både jag och maken. Jag har iof fördelen att jag kan vila lite på dagen. Men då har man oftast kommit in i andra andningen. Gå hemifrån kl halv åtta och är sällan hemma före kvar över nio. Skola och dagis. Då har jag fått så mkt friskluft så jag är pigg.

Trött är jag nu... När Lea sätter igång. När man vet med sig att jag bara kommer få en si så där 4 timmars sömn. Som inte ens är sammanhängande.

I morse vaknade Cim kl 05:02. Lagom när maken stängde ytterdörren och gick till jobbet.

Denna trötthet som är nu i samband med en otroligt trotsig 5 årig gör mig inte till världens bästa mamma precis. Mår verkligen dåligt över att jag inte orkar välja konflikter med henne, att jag brusar upp i onödan.

Hon har ett ganska bestämt humör min dotter. Är hon sur är hon sur. Är hon arg så smäller det i dörrar och leksaker flyger. Hon har temprament. I dag tog det henne nästan 1 timma och gå från dagis till skolan. Tar max en halvtimma annars med lite kolla på vatten, plocka pinnar tid osv. Sen tog det ungefär lika lång tid att gå hem igen. På de två timmarna så hann det bli ett antal bråk mellan oss. Jag orkar och vill inte. Prövade nog allt i dag för att lirka hem henne. Ignorera, muta, leka hem henne osv. osv. Men inget dög. Slutade med att hon står och surar i en buske och jag nästan gråter.




Dop....

Helgen har varit lugn
Vi har varit på dop, byggt lego, försökt lära Lucas och Nelly att cykla. Lekt i lekparken. Varit lagom varmt höstväder.

Dopet ja... Hur sorglig är man inte när vi åker i väg. Hinner tanka, kommer på att vi har glömt kameran hemma. Jaja, vi har gått om tid för en gångs skull :-o Vi vänder, hämtar kameran. Vi åker till kyrkan. Cim tyckte det var lite tråkigt och han var SÅ trött, mitt i lunchvilan.

Så jag fick gå ut en stund med honom och leka. Då kommer jag på nästa sak vi har glömt. Presenten ligger hemma på vardagsrumsbordet. Jaha. Så det var bara att åka hem och hämta den. Så hem 3 mil, hämta presenten och tillbaks för att lämna den och fika lite. När vi kommer tillbaks så möter vi dom första som ska gå :-(  Men annars var det lyckat. Hon var så söt lilla Ida tjejen. Hon blev lite ledsen när hon fick vatten på sig.

Vi har bokat lokal för vårt dop nu iaf. 8 november blir det. Vi hade sån tur att den är ledig fredagen innan med. Så vi får tillträde på fredagen för att kunna duka och pynta fint. Annars blir det tight om man ska in på lördag morgonen.

Nu ska jag strax gå och sova. Jätte trött i dag.




Frisörbesök med 2 åring

GIck inte så jätte bra. Cim var inte alls förtjust i att frisören satte saxen i håret. Men han blev så fin, min lilla älskling. Men alla lockar är borta :-( Men behövde verkligen göra något åt hans hår nu. Det gick inte att kamma.
Ska lägga in en bild i morgon när jag får ta kort på lill killen :-)

Annars har vi inte gjort så mkt i dag. Gjorde förstoring på en bild på barnen, köpte nya byxor till maken. Var på systemet och shoppade loss lite inför 30 års dagen. ;-)

Ångesten är ett faktum. Om si så där 18 dagar är jag inte 20 något längre. 30 plus liksom? Vart tog åren vägen.
Hehe. Känns som det var i går vi hade fest och firade min 23 års dag. Dagen efter testade jag positivt.  Började efter ett antal drinkar tänka på när jag hade senaste mens och insåg i dimman att det var ett tag sen.

Pluset med Lucas kom på min 23 års dag och han föddes på makens 25 års dag. Vilken present han är/var. Vår stora kille som går i förskoleklass nu. Gulp..


Trött

Alltså att man aldrig lär sig. Man ska sova på nätterna.... Inte vara uppe och sitta och familjeliva, leta hus och allt vad jag sysslade med när Lea äntligen somnade i går. Hon har svårt att komma till ro.

Så nu sitter jag här med bara 4 timmars sömn. Inte sammanhängande sömn. Sån tur har man ju inte ;-)

Fredag i dag. Ska åka och leta efter byxor till maken och någon fin tröja till mig. Helgen bjuder på dop. Trevligt :-)
Det är min "bonus" kusin som ska döpas. Heter det bonus kusin??? Nåja, det är iaf mammas sambos lillasysters dotter som ska döpas. Alltid mysigt med dop. Jag har så få kusiner, så det blir min kusin ;-) 

Jag har 2 st på min pappas sida. Eller 3 om man räknar med Martin, som tyvärr tog sitt liv en juni morgon 1995. Saknar fortfarande. Av alla dagar så tog han sitt liv på sin studentdag. En dag som ska vara fylld av skratt, roliga minnen osv.
Hans klasskamrater kan inte ha haft en sån trevlig studentdag.
Jag och mina kompisar skulle fira sommarlovets första dag som vi alltid gjorde. Med ett besök på Djurgården med picknick. Telefonen ringer och det är min pappa som ringer och berättar vad som har hänt. Jag bara sjönk ner på golvet och var övertygad om att han ljög. Inte kan en sådan hemsk sak hända min Kusin. Vi som snart skulle träffas.

Det året blev det sista som vi hade Picknick på Djurgården. Det blev aldrig samma sak igen. Vi åkte dit, för jag ville inte sitta hemma efter det beskedet. Men picknicken var inte som vanligt. Mina kompisar försökte trösta, men jag kunde inte släppa lös det. Jag blev nästan kall. Men allt kom sedan på begravningen. Då släppte allt och jag tillät mig själv att sörja. I min värld så hade ingen tidigare dött. Ingen närstående. Några avlägsna släktingar som jag aldrig umgicks med. Mitt första möte med döden en 18 årig pojke som hade hela livet framför sig. Det var tufft. Det är fortfarande 13 år senare jobbigt att tänka tanken. Varför???? Den frågan kommer ju inte få ett ordentligt svar. Även fast han lämnade ett brev där det stod att han var instängd i en glasbubbla. Det var i princip allt. Visst mådde han inte bra, det förstår man ju av ett sådant brev. Men varför mådde han inte bra, varför valde han att avsluta sitt liv innan det ens har börjat.
När man står med ena benet in i vuxen livet?

usch så deppigt det blev nu då.

Hehe. Har snöat in på listor....

Tre saker du kanske inte visste om mig...
 
         Tre jobb jag har haft:
 
           Dagisfröken
           Teknisk support ( hjälp mig vad trist )  
           Innesälj på dataföretag
 
         Tre platser jag har bott på:
           
           Luleå
           Haninge/jordbro
           Öhhh räknas semester Blinkar Uttryckssymbol 


         Tre saker jag gillar att se på TV :
          
            Idol för tillfället
            CSI            
            Sen finns det massor andra dåliga serier jag ser, men ändå inte tittar på.  


         Tre favoriträtter:
         
           Thai
           Taco    
           Mina kycklingfilér med soltorkade tomater och vitlök            
 
       Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
       
           
          I sängen
          På Kreta
          Sydafrika på safari 

http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/279571

Denna då??? http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/279571


Varför får jag inte länkarna att fungera...

Vissa funkar och vissa inte. Nåja... Kopiera länkarna istället


5 miljoner som någon kan avvara???

Så kan jag nog hosta upp resten till denna.
http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/279062

Bor på hemnet just nu. Bloggar desto mindre

Sjukt sugen på hus

Lus läser varenda annons på hemnet, men jag vet inte vart jag ska ta vägen ;-) Sjukt dyrt är det.
http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/244300 denna är jag sugen på. Men betala för det? Nej...Kan inte någon bara ge mig ett par millar så inte det känns så mkt att köpa ett hus för nästan 4 miljoner. 2-2,5 mil från stan.

Hehe

I bland får jag för mig att söka till Idol... Speciellt när man tittar på alla losers. I dag var det många. Jag kan sjunga, men inte vackert, men jag är medveten om det. Jag tycker det är jätte kul att sjunga. Sjunger för mina barn varje dag och dom tycker mamma sjunger vackert. Men dom är nog ensama.

Jag skulle vilja baka något. Men har inte saker hemma. Måste börja baka inför kalaset som stundar. Hemska tanke. Fyller 30 snart. Vart tar tiden vägen?
Har ju fått för mig att jag ska bjuda på massa mat. Tips och ideér tack. Lättlagat, Vill inte ha kallskuret iaf.


Blir väl iaf en 15 talet vuxna och 10 barn.


Beroende

av www.familjeliv.se och det fungerar inte nu :-( Attans

Har varit och shoppat lite kläder i dag. Till barnen, vad annars. Dyrt blev det ;-) 1300, fast iof fick alla 4 nya kläder. Så eg var det väl inte så dyrt. Jag fick mig 3 par nya strumpor oxå.


Ska fortsätta med middagen. Så det var väl bara bra att familjeliv inte fungerade ;-)


Migrän attack

Har inte haft det på LÄNGE!!! Fick det efter Nellys förlossning. Sen ungefär när jag blev gravid med Cim så försvann det. Nu... 1 månad efter Leas förlossning kom det igen:-( Hoppas det är något tillfälligt bara. Orkar inte med det igen.
Inte så jobbig attack, men har legat deckad från i går kväl tills nu ungefär. Har lite ont i huvudet fortfarande, men inte så jag mår illa.

Maken fick komma hem och ta barnen till skola/dagis. Så fort jag tände en lampa i morse så kräktes jag. Så tills Anders kom hem fick barnen gå omkring i ett dunkel. Stackars barn :-)

Var på föräldramöte i går på L skola. Det var rörigt. På tok för kort tid. Först en halvtimma i klassrummet. Varpå fröken inte hann med allt. Sen skulle vi in till matsalen 30 minuter då rektorn och div andra skulle prata. När det har gått 25 minuter pratade fortfarande rektorn.

Lista igen

Hittade denna i en polare tikk min syrras blogg. Tyckte den var lite kul så här kvällskvisten. Syrran är 14. Märks på listan :-)


Ta fram din mobil & var ärlig

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?

Anders. Yepp, några gånger. Är gift med honom.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 9?
Annie, en go vän :-)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 12?
BVC... Den 2 oktober tror jag det är

ÄR NUMMER 20 SÖT?
En fd Chef..Nja söt. Men en underbar chef

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 28?
Handens Närakut. Inge vidare intryck. Jag var väl sjuk

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 35?
IQ svar.... Jag ringde väl 222 ;-)

GILLAR DU NUMMER 42?
Josefin. Ja det gör jag.

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 50 DEN SENASTE MÅNADEN?
Linda, nej men träffar henne på söndag

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 55 NÄSTA GÅNG?
Louise. Ja du. Jag vill oxå veta när. Lite långt till Italien :-(

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 60?
Mamma. Vän och vän...

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 64?
Min nuvarande Chef. Nej men har fått bio biljetter av henne

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 75?
Min svåger, Gå ut och gå ut. Han är en go prick, men en dejt, nej

VAD PRATAR DU & NUMMER 80 OFTAST OM?

Min Pappa; pratar om det mesta med honom


Hehe..

Var lite ivrig där tror jag och postade flera gånger.

Tips på lokal

Snart ska vi ha dop och jag har insett att vi inte får plats hemma.
Är det någon som har något tips på en bra lokal i haninge?

Vi kommer vara 41 vuxna och 27 barn om alla kommer. Måste alla yngla av sig så ;-)

Tips på lokal

Snart ska vi ha dop och jag har insett att vi inte får plats hemma.
Är det någon som har något tips på en bra lokal i haninge?

Vi kommer vara 41 vuxna och 27 barn om alla kommer. Måste alla yngla av sig så ;-)

Fullt upp

Hehe. Gästen igår gick hem i morse vid 4 ;-) Maken gick och la sig och jag och A skulle bara snacka lite så skulle han åka hem. Lite läs typ 4 timmar ;-) Förstod inte alls vart tiden tog vägen. Blev mer än ett glas rött vin igår..

Mitt dumma fån ställde sig och tog hand om disk osv innan jag la mig kl 5. Gissa vem som vaknade kl 7. Fast jag fick sova vidare till kl 9 då ljudnivån blev lite hög här hemma ;-)

kl 13 skulle jag i väg på ljusvisning. Partylite. Är smått beroende av det företaget. Det var ny katalog och jag hade kunnat bli urfattig. Blev bara lite fattig. Kom hem och åkte sen vidare på födelsedags kalas. En kompis fyllde 35. Så det blev god mat, tårta och sång. Som födelsedagar ska vara.

Fick skjuts hem. Så skönt att slippa hålla på med bussar. Byte och ha sig. Bara krångligt.
Nu sitter maken och hans polare fast i xboxen och är knappt kontaktbara :-) Men jag tycker om dom ändå. Är lite ( läs mycket )  trött och borde väl gå och sova. Men jag har svårt att gå och lägga mig när det är folk här. Haha. Vill ju leka värdinna eller något.

Fel smög in...

I förra inlägget. Ammar ändå INTE skulle det ju stå. :-)

Ett glas rött

upphällt och maken står och gör middag. Gäster ramlar snart in. Yihoo.
Har saknat rött vin och god mat när jag har varit gravid. Efter en jobbig graviditet så är jag värd vin och god mat. :-)
Jag ammar ändå så det är ju bara att passa på.

Har nästan städat klart ;)

Har köket kvar. Men nu är det för många barn hemma. Kan inte skura köksgolvet med Cim hemma utan annan vuxen när han är i vaket tillstånd. Blir lätt lite ramla, lite fotavtryck på golvet, en uthälld vattenhink ;-) Så jag får vänta tills Anders kommer hem. Då kan jag alltså sitta här med gott samvete. 3 barn sitter framför tv och en sover.


Mmm kan man ändra teckensnitt kanske i bloggen? 


I dag får vi gäster på middag.

Kyckling blir det nog. Sen ev kladdkaka till efterrätt. Satt och pratade med en kompis på MSN och vi pratade tårtor och kladdkaka. Blev toksugen. Hon brukade göra med after egiht. Så nu ska det letas recept. Hon hade tyvärr receptet hemma och hon sitter på jobbet nu.




varför kan jag inte städa för ;-)

Borde städa,

Både för att vi ska ha gäster och för att det är så hemskt stökigt och skitigt. :-D
Men först så står tvn på. VBÅ j-kla skitserie eg. Men jag kan inte låta bli att titta om tvn står på. Sen så denna dumma dator...

Snart så.

Alltså det här med smileys

De som känner igen mig från tex familjeliv och msn vet att jag är en missbrukare på Smileys. Kan jag inte göra det här?

Sen är bloggen tråkig. Hur ska jag lösa det? Jag är som sagt inte så kunnig på datorer. :-D Kan ju inte vara meningen att den ska vara så trist. Standardmallarna är ju hemska.

Friskare tjej...

Det är bättre nu. Hon har sovit i stort sett från kl 11 i går fm med 4 timmars vaktid. Hon vaknade här strax före sju och frågade om hon fick gå till dagis. Hon har fortfarande feber. Men inte något att prata om. Så skönt. Men vi får se vad dagen har att utvisa. Hon får iaf följa med att Lämna Cim på dagis så hon får sova ordentligt. Tänkte först ha honom hemma oxå. Men fick inte för personalen på dagis ;-) Eller fick och fick. Det är väl upp till mig. Men de tyckte att Nelly ska få vila ordentligt.

Feber igen!

Stackars min lilla flicka. Hon var feberfri ett par timmar, sen gick hon bara och la sig. Utan att säga något.
Gick in till henne efter ett tag och hon var skållhet. Ni vet när man säger att man kan steka ägg på någon. Det hade jag kunnat.

Hämtade termometern. 41,2 grader :-o Tvingade i henne alvedon, glass vägrade hon. Hon fick iaf i sig ett halvt glas vatten. Baddade henne med en kall handduk och hon var nästan borta. Hon pratade väldigt svamligt. Läskigt nästan. Hon sov ett tag och nu för någon halvtimma sen och är nästan feberfri igen. Så nu sitter hon och kollar idol med oss.
Hoppas det inte blir fler toppar.

Ringde min mamma och kollade om hon kunde skjutsa Lucas till skolan för jag vill inte ta ut henne. Hon skulle göra det. Nu är det bara hämtningen kvar att lösa. Men det är i morgon em. Så det är ett tag kvar.




Mmm

Hon är nästan feberfri nu!? Skönt för henne. Men det kändes lite skumt att ha så hög feber vid kvart över elva och ha 37,8 nu 4 timmar senare.

Går tillbaks till tvätten.

Heffaklump

Har tyckte Lea börjar bli tung :-) I dag på BVC fick jag svaret

3,5 vecka. 56 lång och 4900 g.
5 cm och 800 g på 3,5 vecka. Bra uppgång där. :-)

Hon sover gott

Min söta tjej somnade direkt i sängen.
Fick planera om morgondagen. Kan inte åka i väg och shoppa med en sjuk dotter. Så jag får väl vara hemma och bara mysa i stället. Inte helt fel det heller. :-)

Bara det håller sig till feber och inte blir något mera. Fasar för ev magsjuka. Hatar magsjuka....

Sjuk dotter

De ringde från dagis för en halvtimma sen. Nelly är varm, hon är inte sig själv. ( Läs hon hoppar och studsar inte konstant ) Hon ligger bara i soffan och orkar inte göra något. Vi har inte tempat henne ännu.

Så det var bara att klä på sig.  Det var den lunchvilan ;-)  Hämta henne. Fick hem en Kamin som inte ens orkade gå. Så hon fick åka vagnen hem.  Vi bor kanske 100 meter från dagis. Eller kan inte uppskatta, men jag ser dagis när jag tittar ut från vardagsrummet. När vi kommer hem så tempar jag och skickar henne direkt i säng. 39,5 :-o Stackars liten.

Så maken får komma hem från jobbet så jag kan gå till BVC med lea samt hämta storebror i skolan. Har inte hunnit fundera på detta tidigare. Hur gör jag om någon av de små är sjuka med lämning av storebror? Det är en ganska bra bit till skolan. Tar ca en halvtimma enkel väg. Kommer Nelly orka det i morgon? Cim orkar inte gå den sträckan, så jag kan ju inte ge bort hans plats heller. Kan ju inte ha Lucas hemma för att de andra barnen är sjuka.

Hur gör ni andra som är i samma sits? Lucas är för liten för att gå själv.

mmm

Varför blev inte bilden på Lucas klickbar för när de andra är det? Gjorde på samma sätt... Tror jag.

Datorer och jag är ingen bra kombination ;-)



Lite bilder på mina älsklingar

    Lucas                       Cim



   Nelly                            Lea 




Mina underbara barn.     




Nellys rum







Här är min dotter valt färger och allt själv. Vi fick bara betala och måla ;-) 5 år och galen i prinsessor och rosa. Undra om jag ska orka stryka gardiner och hänga upp dom. Vi saknar dock säng och taklampa. Någon som har tips och idér om fina lampor. Gissa vilken färg det bör vara;-)

Blommor....



Dessa kom till mig på kvällskvisten. Blommor från jobbet

Ett vykort

kom precis i brevlådan. Alltid lika kul. Tar upp det. Reno USA? Vem är där tänkte jag? Det var från en pedagog/fröken som slutade på förskolan i våras. Tårarna började rinna av glädje. Att hon tänker på oss även fast hon har slutat.

Tack så mycket.

Måste testa bilder



Tårtan L fick när han fyllde 6

Titta...

Verkar få till det. Det finns hopp för mig med alltså.

Listan går inte att läsa

eller går och går. Vem orkar???

Gahhh... Varför blir det inga radbrytningar

Jag får inte till radbrytningarna. Det verkar som den kör sitt eget race ;-) Eller så är det bara jag som är dum :-D Tror på det sistnämda

Mmm jag är inte överens

Jag får det inte att se ut som när jag förhandsgranskar. Varför??? Måste lära mig hur man gör tror jag

Rolig lista :-)

1. Var hittade du den här listan? I Saras blogg http://sarasnaran.blogg.se/

2. Var är dina föräldrar födda? Mamma är född i Södertälje och Pappa är född på farstubron hemma i en liten by utanför Gällivare.

3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Mmmm denna dator fungerar knappt alls, så sist var det XP.

4. Vilken är din favoritrestaurang? Sakura. Japansk restaurang i Sthlm

5. När badade du i en pool senast? pool senast. Måste ha varit i höstas när vi var i väg med barnen.

6. Har du varit med i någon skolpjäs? Typ alla. Älskar teater. Skulle gärna spela i dag oxå om det fanns tid.

7. Hur många barn vill du ha? har fyra barn och det är alldelens perfekt.

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Mest illa om... Jag tycker om det mesta. Om jag bara är på det humöret

9. Har du bestämt dig för vad du ska göra i framtiden? Förutom att bli gråhårig och ta hand om barn vet jag inte.

10. Vad har du för TV-kanaler? Min leverantör påstår att jag har 64. Men jag tittar nog bara på ett par :-D

11. Har du åkt moped någon gång? Ja det har jag gjort. Tillbringade ett sommarjobb med att glida omkring på flaket på en flakmoppe.

12. Har du busringt någon gång? Har inte alla gjort det?

13. Har du fått felparkeringsböter? Nope.

14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nejtack. Det är ju högt upp. Det klarar jag inte.

15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Jag har tyvärr inte rest så långt. Men Vet inte vad som ligger mest söderut. Tunisien eller Gran Canaria.

16. Har du en egen trädgård? Hehe.. Bor iof i lägenhet. Men har en "uteplats" på 20 kvm, där var det lite blommor när vi flyttade in. Nu är det trall. Mina blommor inne överlever inte heller.

17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Måste väl vara Nalle Phu eller något sånt. Tycker om figuren iaf.

18. Kan du alla orden i nationalsången? Första versen iaf.

19. Badkar eller duschkabin? Svårt val. Har badkar hemma, men saknar duschkabin. Men älskar att bada oxå. Vill ha bägge ;-)

20. Vilken är den bästa film du sett senaste tiden? Wanted

21. Favoritpizza? Hemmagjord helst makens. Veggo alternativ. Kan inte med kött av något slag på pizza

22. Chips eller popcorn? popcorn på bio. Annars Chips

23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder sällan läppstift

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Ehh, nej

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nja... Spelade teater en gång och min karaktär var med i det.

26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin.

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Mmm Lunch var med Jenny. Det var grekiskt. Middag med Maken och det var kina mat.

28. Favoritchoklad? Så länge det inte är nötter så går det mesta ner

29. När pruttade du senast? Öhh ingen aning. Säkerligen i dag.

30. När åt du en hemodlad tomat sist? Är allergisk, så har knappt ätit tomat de senaste 15 åren.

31. Har du vunnit en prispokal någon gång? När jag var yngre blev det en del. Men vart finns dom idag?

32. Är du bra på matlagning? Älskar att laga mat. Ingen utom barnen klagar på min mat ;-)

33. Klarar du att tanka själv? Ja oftast. Men min bil är skum... Man måste hålla slangen precis i rätt vinkel för att det ska gå. Tankar hellre andras bilar.

34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Tyvärr. Men den åkte tillbaks lika fort. Haha

35. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola.

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nja inte uniform, men skyddskläder. Både i restaurang och i fabriksmiljö

37. Vad var det senaste du handlade? Bananer. Min yngsta kille äter bara banan för tillfället. Allt annat ratas.

38. Har du kräkts offentligt? Med en första graviditet som jag kräktes från dag ettt till förlossning ungefär. Så ja. Jag har kräkts offentligt. På pendeltåg, i papperskorgar, buskar osv. Sen hände det väl någon gång på fyllan när man var ung.

39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Gift och lycklig. Men kontot är snart på minus ;-)

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Både ja och nej.Visst kan man bli förälskad och atraherad vid första ögonblicket. Men inte äkta kärlek direkt. Den växer nog fram.

41. Har du ringt något betalnummer? Allt är väl betal nr ;-) Fast antar att det inte var det som fanns i tanken. Ringde heta linjen några gånger i tidiga tonåren.

42. Kan man vara vän med sitt ex? Absolut. Så bra vänner att dom kommer på ens bröllop.

43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Nja har inte besökt någon på sjukhus. Farfar bodde iof på ett sjukhem hans sista tid i livet. Han gick bort 2001.

44. Hade du mycket hår som liten bebis? pass, får återkomma. Alla bilder jag har sett på mig som liten så hade jag mössa.

45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Comviqs egna. Välkommen till röstbrevlåda. Bla bla

46. Vad har du i din väska? Hatar väska. Just nu går jag med skötväska. Mobil och plånboken och nycklar får alltid följa med i den iaf.

47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Mmm kollar så alla barnen sover.

48. Vad är du tacksam för idag? Att jag sitter inomhus just nu och slipper vara ute i regnet...

Dags att börja blogga som alla andra.

Har precis lämnat barnen på skola och förskola. Träffade dagmamman som vi har sökt och det verkade som på henne att vi snart får plats hos henne. Har ju bara sökt i ett år. Borde vara dags nu.

I dag ska jag och lilla tjejen bara ta det lungt. Blir en tråkig dag med tvätt, sova och diska.
Det är inte lätt att vara 3 veckor och inte veta när man ska sova och inte... Just nu så somnar hon framåt två tiden och väckarklockan ringer kl 6 för att vi ska hinna få L till skolan till kl 8.

Det blir en lång promenad för N ( snart 5 ) och C ( 2 år ) på morgonen. Men det får dom ta :-)

Välkommen till min nya blogg!