Jaha!

Gårdagen var en sådan dag som man inte borde gått upp ur sängen. Haha. Lite småtruligt hela dagen. Inga allvarliga saker, men dock så man önskar att man fick sova genom dagen  
Men det största gahh momentet blev när vi skulle välja kakel till den stundande badrumsrenoveringen. Vi har hela tiden fått information att vi kommer till er i maj. Runt 15. Ni kommer få mer exakt datum. Men en vecka plus och minus. Bra bra. Vi hade bokat resa till den 24 maj så vi slipper vara hemma hela månaden de ska renovera. Har ingen lust att sitta hemma med barn utan vatten, kök, badrum osv. Sen ha dessa byggjobbare. Nej tack. Men... Hör och häpna. Dom kommer redan den 20 april och ska renovera. Såg hela semesterresan bara dala och sitta hemma en månad i skiten. Men tack och lov kunde vi boka om resan. Så vi åker den 26 april i stället. Men... Det är en hel månad mindre tid att få ihop fickpengar. Hade gärna vilja fått ihop lite mera fickpengar. Några månader har vi ju att spara på. Men i Maj så har vi typ inga räkningar så vi skulle kunna ta en massa pengar från den lönen. Nåja. Nu får vi väl pyssla och se hur det går.

Men har absolut ingen aning om hur mycket pengar som kan tänkas gå åt för 6 personer 2 veckor i tunisien. Någon som har varit där? Hur mycket pengar gjorde ni av med? Vi har betalt för middag och frukost. Så lunch är det vi behöver äta så att säga.

Just nu har vi ca 1000 kr om dagen. Det känns inte som det kommer räcka. Jag vill ju inte snåla när jag är på semester. Det kan jag göra hemma...

Lilla Cim är sjuk. Hostar och har sig. Underbara Anders kommer dock hem och tar honom så jag kan få åka i väg och träffa Adam och May i dag.
Vet ju inte hur länge May kommer stanna här i Sverige. Vill ju hinna träffa henne så mycket som möjligt. Vi umgicks mycket i skolan. En av mina bästa vänner. Men sen har studier och jobb sepererat oss. Hon har dom senaste åren bott i Egypten och kommer åka tillbaks dit. Det som är så skönt att träffa May är att man precis vet var man har varandra. Trots att det kan gå år mellan vi träffas så är det inte "konstigt" att träffa henne som det kan bli med andra.

Nu ska jag försöka ta mig in i duschen. Har laddat dvdn med Musse åt Cim, så det kanske går utan sällskap. Haha.

En bild på mina älskade farföräldrar



Farmor....

Det har varit lite mycket tankar och lite bloggande. I går var det ett år sen min älskade farmor gick bort. Så mina tnakar har varit hos henne den senaste tiden. Jag är så glad att vi firade julen 07 med henne. Sista chansen att träffa henne. Första/sista gången hon träffade cim. När jag var gravid med Lucas dog min farfar och nu med Lea dog farmor. Jag saknar dom så mycket. Jag har svårt att acceptera att min farmor är borta. Min söta farmor. {#lang_emotions_heart}

Har även svårt för att min kusin inte finns med oss längre. När ska såren inte vara så djupa? Min kusin som dog alldelens förtidigt. Han tog sitt liv på sin studentdag. Juni 95. Hemma i sitt rum. Med hans pappas jaktgevär.
Varför är livet så orättvist? Varför ville han avsluta sitt liv? En fråga man aldrig kommer få svar på.

Lea har fått en tand

Lilla sötnosen har fått en tand. Stora tjejen. Nu har jag ingen bebis kvar längre.  Det förklarar febern hon har haft. Ja jag vet. Barn får inte feber när dom får tänder. Det är en annan infektion i kroppen. Har hört det SÅ många gånger. Men... Efter typ 61 tanden som något av mina barn har fått så har det alltid har varit feber inblandat så hävdar jag att vissa läkare har fel. Så de så..

Var på BVC i dag. 5 års kontroll med Nelly. Syntestet klarade hon galant, teckna. Sprutan gick bra. Fick remiss till Logoped så hon kanske lär sig att säga R någon gång.

Cim tog vi vikt på oxå eftersom han inte verkar gå upp i vikt. Jag hade rätt. 5 gram har Cim gått upp på 11 månader. Vuxit 7 cm tror jag det var. Så vi ska börja med att återkomma om en månad och se om han går upp i vikt eller vad som händer. Efter det så blir vi vidare skickad till barnläkar mottagningen.

Nu ska jag gå och sova i tid... Har varit på tok försena kvällar den senaste tiden.

Kram och gonatt

Mår lite bättre

Men ändå inte. Haha.. Men jag sitter upp iaf. Har varit en mardröm med 4 barn hemma i dag. De är så uttråkade stackarna

Men snart kommer Anders hem så får han roa barn iaf.

Blähhhh

Sonen klarade sig från någon sjukdom. Det blev jag...

Usch och fy för magsjuka. Sonen blir hemma från skolan. Inte en chans att jag åker iväg med honom till skolan nu. :-(

Tack Jessica

Nu ser min blogg lite roligare ut.
Tack vare http://jessicathatsme.blogg.se/

Torsdags morgonen...

Jag skulle ju skriva lite om morgonen... Haha. Var en underbar morgon. Eller inte. Det var inte morgonen från helvetet iaf.
Jag var lite trött i morse och snozade alldelens förlänge. Bad misstake. Brukar bara bli pannkaka.
Men vi är uppe kl sju iaf. Jag går och väcker de stora barnen och går för att kissa. Innan jag är klar så kommer cim upp och vill sätta sig och kissa på pottan. Sätter på honom kalsonger och börjar tvätta mig. Cim går och leker med storebror en stund. 2 sekunder ungefär. Sen börjar han gråta och Lucas skriker. Mamma du får ta Cim. Trodde det handlade om deras vanliga fighter. Cim rör cd spelaren, jag sa åt honom han blev ledsen nu måste han gå;  Historian :-D Den hör jag några gånger om dagen.

Men... Så var inte fallet. Cim hann inte till pottan. Hela kalsongerna och hallen fulla med bajs. Great. Vi har inte ätit frukost. Kl är snart kvart över sju och vi ska gå kvart i åtta. Så det var bara till att försöka få cim lugn utan att få bajs själv upp till armhålorna. Ställer honom i duschen. Den pojken hatar duschen. Han får panik. Röja upp i hallen. Säga åt Lucas och Nelly att duka frukost. Duschar av Cim under skrikande protester. Lyfter upp honom när han är ren. Torkar honom och sätter honom vid frukost bordet. Går och tar mattan och tänkte slänga in den i tvättmaskinen. Men den var ju bara handtvätt på. Nyköpt. Har aldrig tvättat den innan.

Så det var bara att slänga in den i badkaret. Hoppas att barnen har ätit frukost. Kl är tjugo i åtta, Lea har legat vaken i sängen en stund. Tar upp henne, klär på henne och Cim. På med overaller. Hinner inte mata stackars Lea. Vi kommer till skolan 1 minut i åtta. Tur att man har marginaler ;-)

Hem och mata Lea som var lite arg på sin mamma. Kände mig inte som en så bra mamma i dag. Först så får Cim ställa sig i duschen då han inte hann till pottan. Jag hoppas hoppas han inte tog det som ett straff eller något för att han inte hann dit. Tänk om det får pott träningen att pipsvängen.

Sen att Lea inte får mat... Men fem över åtta så får hon mat. :-)

En mamma award

Vad glad jag blev när jag tittade in till  http://goolan.blogg.se/ och ser att jag har fått en mamma award. Tack.




Med motiveringen
1. Malin ( http://purpelangel.blogg.se/ ) Här har vi en mamma till en "massa barn"! För mig som bara har ett är det otroligt intressant att läsa om en annan värld. Har skrattat och läst högt för Johnny många gånger. Även gråtit en skvätt vid ett tillfälle..



Ska nominera några när jag sitter vid min dator och har adresserna till bloggarna. Har lånat makens dator.

Jag ska träffa bebis

Åhh det ska bli så mysigt att få träffa lilla gos Adam i dag. En liten liten bebis. Eller han är snart 1 månad. Men min bebis är ju ingen bebis längre på det sättet. Hon äter lite gröt, hon sitter. Hon är inte det där jätte mys stadiet. Dom blir roligare när dom är äldre. Men det där bebis gos mys stadiet... :-) Det går inte att beskriva. Jag blir alldelens till mig.

Skulle maken få bestämma skulle jag inte få träffa bebisar. För då kommer det där otroliga suget som inte går att göra något åt. Vi ska inte ha flera barn. Vi har barn så vi klarar oss.  Vet inte om jag skulle klara av en till graviditet heller. Havendskapsförgiftningar, tidiga sd, illamående. Sen pressen från föräkringskassan om man får en godkänd sjukskrivning eller ej.

Min kropp har verkligen inte klarat av att vara gravid 4 gånger på 7 år. Men barnen är ens allt och jag är så glad att jag har dom, trots trots perioder, trots att kroppen tar stryk. Sen att jag inte har sovit ordentligt på sju år är bara härligt. Haha. Måste intala mig själv det att man inte behöver sova varje natt. Så man orkar.



Men när man tittar på bilder på ens sötnosar så orkar man allt. Bilden är från när Nelly fyllde 3.



Torsdag

Vart tar veckan vägen? Nu ska jag gå till dagis och lämna Nelly och Cim.

made in Sweden

Sitter jag och slökollar på. Kan inte komma på vad jag tycker.

Såg någon när killen sjöng/lät så han dreglade... Äckligt :-D
Men han verkar ju sjunga bra.

I morgon ska Lucas till skolan iaf. Undra vad vi ska hitta på. Undra om jag ska ringa till May och kolla om jag kan komma förbi och träffa henne och hennes lilla prins.

Har bara träffat honom på BB. Han föddes på Nellys 5 års dag.


Nu ska  jag göra mig en kopp te. Sen är det väl sängen som väntar. Blir inte lika sent i kväll som i går.. Haha. Jag var uppe på tok förstent.


Kram och gonatt


Mc Donalds

var gott.... Eller delvis iaf. Vi fick reklam i brevlådan härom dagen om gratis happy meal till barnen om dom gick med i den där klubben. Visst varför inte. En 100 är alltid en 100. Men denna stackars människa i kassan hade väl inte sin dag i dag. För det första så fick vi bara en gratis istället för 3, sen fick vi inte allt vi hade beställt och summan på det så fick jag lök på min Specialbeställda mc feast. Me don´t like lök. Jag hittade en blogg http://jessicathatsme.blogg.se/ Hon ska hjälpa mig att göra min blogg fin. :-) Hoppas det blir bra. Jag har gett upp :-D

Mc donalds

middag blir det i dag. Jag gav efter på tjatandet. I två dagar har Lucas som för övrigt är helt kry i dag tjatat på mig. Jag är en svag mamma. ;-) Så nu ska jag väl slita mig härifrån och börja klä på lite barn... kram och hejdå

Försöker leka med designen

Men... Jag är ju dum på datorer. Får försöka senare i kväll då det är lugn och ro.

f

Följ min blogg med bloglovin

Lite blandade gamla bilder

 

Cims otroligt söta fot. Dock för 2 år sen...




Det fanns bildbevis Lena. 02:44. Från Makens 30 års fest.



Snögubbe... Inte årets den fick inte vara med på bild. Men Lucas är så stolt över denna.



Kreta maj 07. Med Lena och lillasyster. Syster fick resan i 13 års present av mig
De la ner sånt jobb på syrrans alkoholfria drinkar oxå. Det var inte bara juice.

Mensvärk

Är det någon som vill byta med mig? Jag håller på att bli galen. 3 dagen i dag med smärtor. Smärtor som medför illamående och huvudvärk. Hade så ont när maken kom hem från jobbet så jag tog tabletter och la mig och sov. I 3 timmar  Så nu är jag pigg.  Grymt pigg.

Men men. Det finns ju folk som har det värre. Jag ska väl inte klaga om sådana triviala saker som mensvärk. Jag är ju väldigt lyckligt lottad med mina 4 underbara barn. En man som jag älskar över allt annat. En som stöttar och hjälper en. Som jag blir så förbannad på då och då.  Att man kan bli så arg på någon man älskar. Det är sjukt.


Bloggtips

Har ni någon bra blogg som jag bara måste läsa?

5 års kontroll

På måndag ska jag på 5 års kontrollen med Nelly. Men jag kommer ju inte ihåg vad som ska göras? Frågade Lucas min klippa som har koll på det mesta. Men han kom bara ihåg 4 års kontrollen. Han var ju så stolt att han klarade av att säga bokstäverna på syntestet istället för att visa på bilder vilka bokstäver det var. Han skrattade åt sköterskan på Bvc när hon sa att visa vilken boksta jag pekar på. Först skratt och sen frågan om varför när han minsann kunde bokstäverna. Puss på min lilla pojke. Eller stora.

Information om skolvalet till Nelly damp ner i brevlådan i dag. Hjälp. Stora tjejen. I augsti har jag två skolbarn. Lucas börjar ettan och Nelly förskoleklass.

Ska även ta med mig Cim eftersom han går ner i vikt och Lea för en vanlig mätning och vikttagning.

Cim väger mindre nu än vad han gjorde i mars förra året. Detta jullov har han ätit clementiner, lite mera clementiner och russin.

Fast... Iom dagisstarten har han börjat äta lite bättre iaf. Men... Mina hembakade bröd ratar han. Haha. Vilket betyg ger det till en själv. Tur att de andra i familjen tycker om dom. Han ska bara äta skogaholmslimpa. Eftersom han går ner i vikt så rättar sig mamma efter det. Annars brukar jag vara ganska noga med att dom ska äta det jag lägger upp åt dom. Men cim äter inte Han vägrar när han har bestämt sig för något. Trodde Nelly var envis, men det var hon visst inte.

Tips på något roligt jag kan göra som han kan viljas äta? När vi gjorde pizza i pepparkaksform åt han gott. Men det kan jag ju inte göra varje dag heller. Då fläskar hela familjen på sig ännu mera ;-)

Jag har fått en award...



Detta är "kriterierna" för denna award:
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta,
inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Man ska också skicka vidare awarden till åtta stycken.

Tack Pernilla Jag blev så glad. Min lilla blogg liksom :-) Jag som egentligen inte tycker om bloggar. Men börjar lära mig.



Annie  skriver om sin vardag. VI träffas tyvärr inte så mycket nu. Skulle vilja ses mera. Jobb och massa barn ivägen. 

Erika Som är lite förirrad just nu. Mamma till två och en vän man ska vara rädd om. Fika i veckan?

Sara Skriver om sina små söta troll, sina katter, sina husproblem. Me love din blogg.

Jenny Grannen skriver om sitt kaotiska liv. :-)

Två världar En blogg som handlar om en  svensk tjej och vägen till hennes liv i australien

Humlans Mamma till 2. Verkar inte sova så mycket, tittar mkt på film :-)
 
Annelie En skribent som skriver så det fastnar. Berättande och roligt. Vill ni få ett gott skratt så läs från 5 november 08. 

Medius Vita En gullig tjej jag har träffat en gång för länge sen. Hon har mkt bilder med sminkningar. Har fått lite tips. Tack.


Jag är en stalker

Hehe...

När jag går hemma och har all tid i världen till datorn. Eller inte, men stundtals många gånger per dag, så går jag igenom mina bloggar och bara önskar att de har uppdaterat. Vissa bloggar bättre än andra.

Så i statestiken så kommer det 1 unik träff från mig och säkert 10 till. Ni uppdaterar ju inte så ofta som jag vill. Erat eget fel  

Sen att jag inte uppdaterar så ofta som jag vill att ni gör hör inte hit.

I dag har inte hänt så mycket. Lea är förkyld och Lucas är... Sjuk eller nåt. Vet inte riktigt vad det är. I morse så såg han så hängig ut. Somnade nästan i filtallriken. Sen säger han att han inte mår bra, att han vill gå och sova. Försöker kolla om det bara är. Jag vill inte till skolan eller om det är något på g. Men... Han gick verkligen och la sig. Sen efter en halvtimma kom han upp och sa att han behövde kräkas. Han gjorde aldrig det, men han ar hängig större delen av dagen. Men framåt em så piggnade han till och var som vanligt Få se hur morgondagen är. Om det inte är något blir det skolan för honom.

Cim lilla killen är så duktig. Han har inte blöja hemma på dagarna längre. Vi började i helgen och det verkar gå bra. Händer lite småolyckor. Oftast så hinner det komma någon droppe i kalsonen innan han hinner sätta sig på pottan. Men överlag så går det bra. Så skönt om han är helt torr när vi åker till Tunisien. Räcker med ett blöjbarn då.


Cim pojken fikar med hela ansiktet


Har lärt mig genom lucas att det går absolut inte att stressa. Han var torr när han var 3 år och 3 månader för att sedan börja kissa på sig igen när han var 4. Sen har det gått utför. Nätter, dagar osv. Fast dagarna har vi fått bukt med nu. Oftast iaf. Vi har varit hos en läkare. Men vc här ger jag inget för. Så jag bestämde mig för att försöka på egenhand. Med tips från sjukvårdsupplysningen osv. Nu har det varit snart 3 veckor utan en olycka och jag känner mig så lättad. Peppar peppar så verkar det släppa nu.



 Längtar.... Sola, bada och bara ta det lungt.



Måndag

Sitter här och slötittar på topmodel. Har börjat se det när jag har varit föräldraledig denna omgång. Har aldrig sett det innan. Jag förstår varför. Men det är ju bara skit på tv hela tiden.

Har precis gjort lite yoga med Wii Fit. Riktigt kul faktiskt. Hoppas det ger lite oxå. Boxning är rätt kul oxå.

Vet inte vad jag ska göra för middag i dag. Plockade fram falukorv. Men vad ska jag göra med den? Något med brysselkål kanske 

Sugen på tårta...



Denna fick Nelly när hon fyllde 5. Inte är det någon som fyller år snart så man kan få sig lite tårta.

Fredagen som jag glömde publisera..

I dag hade Lucas en kompis med sig hem. Som vanligt när J följer med hem så blir det som ett barn mindre hemma. Inte en extra. Lucas och J leker bra ihop. Eller så sitter dom och spelar tv spel. Sen att dom kan börja tjoa och bråka och framför allt skrika. Förstår inte varför. Men oftast så märks dom inte.

Till middag åt vi rostbiff och potatis. Haha. Jag tycker inte om att köpa kött. Jag avskyr köttdisken efter en smärre olycka som hände när jag var gravid med Lucas. Så nu passade jag på att köpa över nätet, och då slipper jag titta på alla köttstycken.

Men barnen åt som bara den :-) Kul när det händer. Nja Nelly är ju lite hobby vegetarian och äter bara kött när det passar henne, men hon åt mycket potatis och grönsaker istället.


I kväll så ska vi titta på lets dance och äta äppelpaj. Hoppas det blir en rolig sässong. Vet inte ens vilka som är med. Har hört att blondinbella ska vara med iaf.


Min lilla pojke har varit utan blöja hela dagen nästan. Eller på dagis hade han blöjan på sig, men han gick och kissade på pottan. När vi gick hem så satte vi aldrig på blöjan. Hände en olycka. Mamma hjärtat är så stolt. Så vi får se hur det går med denna pott träning. Skulle vara skönt att ha honom torr på dagarna när vi åker till tunisien. Slippa ha två blöjbarn med sig. Nelly var torr när hon var lika gammal som Cim är nu, men Lucas var nästan året äldre. Han har ju fortfarande problem på nätterna. Men vi tar en natt i taget där. I år har det inte hänt någon olycka än. Peppar peppar.

Undra vad vi ska hitta på i morgon. Åka pulka om det finns snö kvar kanske?

Nu ska jag göra klart pajerna och sen så blir det lets dance.


Grönsakslådan igen

Sanna frågade vad det var för låda.

Köpte på Mataffären

Orkar inte åka och handla. Lat :-) 7 kg blandade grönsaker och rotfrukter. Potatis, palsternacka, vitkål, lök, paprika, gurka,sallad, rädisor, morötter, brysselkål och sen broccoli tror jag det var. Hur smidigt som hellst. Sitta hemma framför datorn. Inga onödiga impulsköp. Ica maxi har för mycket;-) Lite dyrare per sak, men billigare pga att det alltid slinker ner en bok, leksak, bok osv på maxi. Sen så kommer allt hem till hallen, vare sig det regnar stormar och jag slipper bli blöt.
Haha


Brysselkål

till salu...

Jag äter inte brysselkål. Beställde en grönsakslåda på nätet och vad innehåller den. Jo brysselkål. Jag äter inte det.
Någon som vill ha?

Lista igen.. Tog från Annie denna gång

Kolla i din telefonbok och vara ärligt!


HAR DU PUSSAT NUMMER 2? - Anders S... Nej det har jag inte vad jag vet...
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20? - Elin en fd arbetskollega 

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30? - Handens närakut.. Nja Hoppas det dröjer
DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33? - Jennie.. Oj det är nog 15 år sen jag träffade henne första gången.

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9? - Annelie, träffade henne genom en kompis

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG - Camilla min kusin. Vet inte. Träffas för sällan
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13? - Nja, min farbror. Björn

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4? - Ett par gånger ;-) Maken
PRATAR DU MED NR 45 OFTA? - Nej tyvärr inte sen hon flyttade till Skåne för snart 6 år sen ( Karoline )
KÄNNER DU NUMMER 1? - Ja...  (Alekcandra)

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM? - Min lillebror. Självklart
VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION? - Anna.. En av mina äldsta kompisar. Beskyllde henne för att prata konstigt när jag var nyinflyttad i sthlm och själv pratade med bred norrlänska... För en si så där 23 år sen.

ÄR DU KÄR I NUMMER 16? - Nej... Cecilia en fd kollega.


Vardag igen

och jag kanske har tid att blogga lite.  

Det var morgonen från helvetet i morse här  
Började med att jag inte ALLS hade lust att stiga upp. Hade ont i huvudet. Men vad hade jag för val. Det var bara att bita i sura äpplet och inse att jullovet är slut. Gick och tvättade mig, klädde på mig och lyssnade efter tassande. Det kom inget Så jag gick in och väckte Lucas, Nelly och Cim. Ångrade att jag inte hade kameran när jag gick in till Cim. Trodde han var vaken då alla lampor lös i hans rum. Sänglampan, taklampan och en måne som han har på väggen. Men det snarkade, men jag såg ingen i sängen... Gick närmre och under kudden och täcket låg cim och snarkade. Sötnosen.

Nelly ville inte alls gå upp. Men mamma jag vill sova mera. Gå här ifrån. Ligg och dra dig en stund så går jag och fixar cim i ordning.

Sen var hon ett åskmoln hela morgonen.
Vi åt frukost iaf under lite småstress. Jag vet, mitt fel som inte kom upp ordentligt. Men eftersom jag kollade på termometern ville jag ha god tid att klä på oss sen. -11 grader. Tur det.. TOg 25 minuter. Fråga mig inte vad vi höll på med

MEn vi kom ut till bilen. Börjar stuva in barn och... Maken har glömt att sätta in Lucas bälteskudde i bilen. Lea hade overall på sig vilket hon inte har haft tidigare. Hon fick knappt plats i bilstolen.
Dags att börja skrapa rutor. Satt som berget. Tur att det bara var på halva framrutan och bakrutan. Motor och kupevärmaren hade värmt upp resten. Sätter mig i bilen för att åka in på gården och hämta lucas bälteskudde. Orkade faktsikt inte ta ut lea och Cim ur deras stolar gå hela vägen hem och tillbaks. Lucas börjar gnälla att han inte får sitta utan kudde. Han har ju så rätt. Men kl var fem i åtta vid den stunden. Skolan börjar åtta.  Sprang in, hämtade kudden till Lucas, ut och åkte i väg. Skulle sätta på vindrutetorkarna varav ena bladet går neråt mot motorhuven  Jag fattar ingenting. Stannar, ut och fixar till och det fungerar sen som det ska.

Vi kommer till skolan 2 minuter över åtta. Inte så farligt sent då. Hoppar ut ur bilen och säger Hej då till Lucas som jag gör varje morgon. Varpå Cim blir hysterisk och tror att jag ska lämna honom. Men sen lugnade han ner sig när jag satte mig.

Men han förstod vad som väntade när vi åkte från Skolan. Mamma, Lucas kolan, Cim agneta ( en av barnskötana på förskolan ) Sen smilyade han upp med hela ansiktet. Han har saknat dom på förskolan tror jag.

Efter lämning så har Lea varit otröstlig. Bara gråtit och jag vet inte vad som har varit fel. Matade, böt blöja, försökte få henne att somna. Ingenting dög. Vid elva blev hon lugn, matade henne ordentligt och hon somnade. Skönt.

Så nu sitter jag här och njuter av tystnaden. Väntar på en leverans med mat som ska komma.

Tack Erika för att du hämtade paketet. Var ju toknyfiken ;-) På avin stod det att det var från kundservice. Vad för kundservice tänkte jag och trodde det var något från någon sex shop eller något med diskret avsändare  Men det var från Ginza. Filmer. Härligt. Nu har vi lite nytt att se.

Hehe

Var inne på en tråd på det älskade/hatade familjeliv. :-) Vissa dagar suger det totalt och jag blir tokirriterad. Men å andra sidan har jag hittat en del underbara vänner där.

Men hittade denna och fick mig ett gott skratt så här på nattkvisten. Läs och njut.



En man sitter hemma och kollar sport på tv när hans fru frågar:

- Kan du fixa lampan i hallen??

Han tittar snett på henne och säger:

- Ser jag ut som en elektriker?

 - Men kan du fixa kylskåpsdörren då??

 - Laga kylen?? Ser jag ut som en kylmontör??

- Jaha, men du kan väl åtminstånde fixa trappsteget vid ytterdörren.

Han säger: - Jag är f-n ingen snickare och fixar inga trappsteg!! Ser det ut som det står Järnia i pannan på mig? Jag har fått nog. Jag går till puben..

 Han går till puben och dricker några timmar och börjar få skuldkänslor och bestämmer sig för att gå hem och laga de trasiga sakerna. När han kommer hem märker han att trappsteget är lagat och lampan i hallen fungerar och att kylskåpsdörren är hel.

- Älskling, hur har det här gått till??

- Tja, efter du hade gått satte jag mig på trappan och grät lite. Just då passerade en ung man och frågade vad som var fel. Och jag sa som det var. Han erbjöd sig att fixa alla sakerna om jag antingen hade sex med honom eller bakade en kaka.

- Så vad blev det för sort?

- Men Hallåååå... Ser jag ut som en konditor eller???