Har fått gosa med en Astrid

45303d5773db6c3ddcaabb0d892f47af.png

Kolla varifrån!

Har fått gosa med en Astrid


Fick blombud. Tack Lisa och Mart

0-69f5a30512542786e8ae378738c3fa5a.png

Kolla varifrån!

Fick blombud. Tack Lisa och Martin


Internet lös

Jag kommer vara utan internet här ett par veckor.
På söndag kväll flyttar vi hem till mormor för att bo i en vecka. Söndag efter det åker vi till Tunisien :-)  Så det kommer bli glest med uppdateringar. Men slinker jag in på ett internet café i Hammamet så kommer det en liten uppdatering.

Gäsp

De vet fortfarande inte så mycket. Annika mår sådär enligt hennes dotter.

Sömnen i natt hade svårt att infinna sig. Sen så har Nelly sovit hos oss och Lea hållt på att bråka. Vakna mycket och skulle inte alls sova.

Mmm

Försökte få bort fet stil i förra inlägget utan resultat. Nåja.

Allt går inte som man tänkt sig.

och man kan få sig lite tankeställare om hur skört livet här.

Varje onsdag försöker jag åka i väg och simma med tjejerna. Det är skönt med lite egentid.
I dag blev det inte som det brukar.
Vi tvekar oss i bassängen som vanligt. Kallt som bara den. Tror inte termometern fungerar på torvalla.

Annika simmar ett varv och sen går hon upp. Hon har lite problem med knät eller vad det är så jag tänkte inte så mycket på det. Trodde hon skulle vila lite. Fortsätter simma och hör hur någon börjar hosta. Men reagerar inte. Alla hostar väl i förkylningstider.

Men ser att Lena har gått upp till sin mamma och hon börjar ropa. Shit. Det har hänt något. Försöker simma på i vattnet, men det gick inte så fort som jag hade hoppats.
Väl uppe så springer Lena för att ringa ambulans. Annika har svårt att andas och hostar blod. Vid något tillfälle så lyckas vi iaf hämta Annikas kläder, samt klä på oss. Fast jag fick ju aldrig av mig baddräkten. Men det var ett senare problem. Ringer Annikas man och förklarar snabbt läget. Jag säger att jag hämtar upp honom och skjutsar honom till sjukhuset. Han hade tagit en öl och var inte i körbart tillstånd vare sig pga det eller att ens fru är på väg till sjukhus. Lena åker med sin mamma till sjukhuset i ambulansen.

Annika mår väl under omständigheterna bra nu. Men jag vet inte vad som har hänt. De har tagit prover och hon blir kvar över natten.

Har precis varit ute med deras hund och sen tagit mig en dusch. Nu är man väl inte riktigt i fas för att gå och lägga sig. Lite uppjagad och nervös.

Men. Jag är glad att folk hjälper till när saker händer. Alla stod inte och glodde bara. Kom fram ett par kvinnor och försökte hjälpa till så gott dom kunde.
Tack :-) Sånt värmer. Själv blir man chockad och vet inte riktigt hur man ska bete sig.

Trots att jag visste att Annika andades själv och mådde ändå bra. Pratade och var vid medvetande. Hade koll på allt som hände var det läskigt att se henne rullas in i ambulansen.

Tänk om det var något av mina barnen som behövde åka ambulans?
Hur reagerar man då? När jag satte mig bakom ratten för att åka och hämta hennes man så klappade hjärtat lite extra. Skulle inte kört själv om det hände något av de mina små något.

Hoppas vi får något svar snart om vad som hände med Annika.

Ska försöka få i mig teet och försöka gå och lägga mig.


Tung bebis

Har jag... Haha. Kommer precis från BVC. 10 kg och 73 lång. Vart ska detta sluta?

Lea har fått dagisplats

och det känns som jag har så lite tid kvar hemma med henne. Har vetat att jag har sökt från 1 september. Men det kändes så definitivt då det damp ner i brevlådan.

Hon har ialla fall kommit in på samma förskola som Cim. Nelly har kommit in på Lucas skola. Så det är bara 2 ställen att lämna på. Så det är skönt.


I mina mardrömmar så skulle jag ha haft 4 ställen att lämna på. Haha. Tur att det inte var sanndrömmar.


Påskafton fick en kompis sin lilla dotter. Så söt liten dam. Astrid. Har inte pratat med henne ännu. Har mest bara gratulerat. Låter far och morföräldrar osv ta den första tiden. Alla brukar vilja träffa bebis. Jag med, men får ge mig lite till tåls :-) Anders vill nog inte att jag träffar Astrid. Han påstår att jag kommer få bebis sug ;-)


Har funderat länge på att donera ägg. Det känns som något jag vill göra. Ska kontakta sjukvården och se hur jag ska gå vidare. Har någon gjort det? Hur går man till väga?


Dagens efterrätt hos grannen

0baf341e547fdcb016f625e22475480e.png

Kolla varifrån!

Dagens efterrätt hos grannen


Glad Påsk

Jag har lite tid och mycket att skriva... :-) Men sen så.

Kram på er

Cim snode syrrans solhatt

0-78182d2e4e78f80959912a4436f8ed6c.png

Kolla varifrån!

Cim snode syrrans solhatt


Solen skiner. Barnen njuter

-49a8cfdd1441e2e189461ae9f089474.png

Kolla varifrån!

Solen skiner. Barnen njuter

Vi åkte upp till farmors landställe ( 10 minuter hemifrån ) efter vi hade lämnat Lucas i skolan. Barnen njöt av morgonsolen,